Rondom de Hellehond 2016

logo uit het broekDATUM
Vrijdag 8 juli 2016

TIJDSTIP
19:30 uur Dames en heren

LOCATIE
Dorpskern

OMSCHRIJVING
Het startschot van de 18e editie van de mountainbikewedstrijd ‘Rondom de Hellehond’ is tevens het startschot voor de Hellehondsdagen. Vrijdag 8 juli om 19:30 uur wordt het startschot gelost voor de inmiddels traditionele mountainbikewedstrijd. Een wedstrijd die georganiseerd wordt door de actieve wielerclub De Lutte. De fietsgroep kent inmiddels zo’n 65 leden.

IMG_2018Traditiegetrouw start het dorpsfeest met deze zinderende en bloedstollende wedstrijd. Sportieve Lutternaren, maar ook mensen van buiten ons dorp, fietsen zich op deze avond het ‘snot voor de ogen’.
Een mooi spektakel dat een bezoekje zeker waard is!

De beklimming van de inmiddels beruchte ‘Col du Plexat’ en het ludieke commentaar van Charles Haarman zorgt ervoor dat ook de wat minder sportieve toeschouwer zich geen moment zal vervelen.

De organisatie rekent opnieuw op een flink deelnemersveld. De deelnemerslijsten worden vlak voor de start uitgereikt. De dames fietsen 45 minuten; de heren mogen na een uur uitmaken wie na afloop op het podium in de feesttent de ereprijzen in ontvangst mag nemen.
Een ervaren jury tekent voor een goede registratie van het deelnemersveld, er wordt een klassement opgemaakt voor de drie snelste clubleden van de wielerclub De Lutte en een algemeen klassement voor de beste drie dames en heren. Deze prijzen worden direct na de wedstrijd uitgereikt in de feesttent.
Tijdens de wedstrijd zijn er dit jaar ook weer mooie premies te verdienen, deze gaan niet alleen naar de snellere rijders maar ook voor de recreatieve deelnemers.

DAMES EN HEREN
De start van de wedstrijd voor dames en heren zal plaatsvinden om 19:30 uur.
Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- (waarvan € 5,- borg voor het startnummer, bij inlevering van het startnummer ontvangt u de borg terug).
De dames en heren kunnen hun startnummers ophalen tussen 18:15 uur en 19:00 uur in de zaal van de Vereeniging aan de Dorpsstraat. Om 19:00 uur is de traditionele voorbespreking in de Vereeniging.

Er zullen weer diverse leuke premies te verdienen zijn. De prijsuitreiking zal plaatsvinden om ± 20:30 uur in de feesttent.

AANMELDEN
Deze wedstrijd is voor NIET licentie houders.
Om u aan te melden kunt u het formulier invullen op de site van de Hellehondsdagen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Charles Haarman – 06-55723742 / chaarman@rocvantwente.nl