Clubkleding

Leden van Wielerclub De Lutte fietsen in clubkleding die tegen sterk gereduceerde prijzen wordt aangeboden. Dit is mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren die hun naam uitdragen op onze wielerkleding.

Een set kleding bestaat uit een shirt met korte mouwen en een korte wielerbroek, een shirt met lange mouwen en een lange broek en een windstopper. Eens per 4 á 5 jaar probeert de wielerclub een nieuw tenue uit te zoeken waarbij de oude kleding naar een goed doel gaat.

Als nieuw lid dien je de set zelf aan te schaffen en blijft deze ook je eigendom. Indien je niet meteen de volledige set aan wil schaffen kun je beginnen met de basisset bestaande uit korte broek en shirt. Het is eventueel ook mogelijk de totale set in 12 maandelijkse termijnen te voldoen.  

Kosten Kleding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor aankoop van kleding gelieve contact op te nemen met of een bestellijst mailen naar:

Charles Haarman
06-55723742      |     chaarman@rocvantwente.nl

 

Groepsfoto Wielerclub De Lutte

 

 

Clubkleding is verplicht

Het dragen van clubkleding is verplicht bij het deelnemen aan trainingen en toertochten die we als club rijden op de zondag.

Overige kleding en accessoires, zoals onderkleding, sokken, schoenen, brillen etc… dient men naar eigen inzicht aan te schaffen. Het dragen van een helm is verplicht. Het dragen van speciale wielerhandschoenen is aan te bevelen, deze beschermen de handen bij een mogelijke val.